21 Oca 2012

Asırlara Hükmetmiş Kadının Hayatı

Marilyn Monroe..
Anlatılacak gibi değil..
Sadece yaşadığı döneme değil,koca asırlara hükmeden; sadece Amerika'ya değil kıtaları kendine hayran eden bir kadının başarı öyküsü bu...Dumanların içinde,şuh bakışlarıyla,yanagina kondurulmuş pek "sahici" beniyle,havasıyla cakasıyla skandallarıyla spekülasyonlarıyla gerçek anlamda ikonun tanımıydı o.Yaşadıkları ve yaşattıkları öyle damga vurmuştu ki dünya medyasına ölümünden yıllar geçmesine rağmen konuşulanlar bitmedi...Taklitler aslını yaşatır derler ya işte Marilyn'in taklitleri hiç bitmedi.Saçıyla,makyajıyla,kıyafetliyle dört dörtlük bir stil ikonuydu o.Haliyle tarzını benimseyip objektif karşısına çıkacak birçok isim olacaktı.

Bunlardan biri de Michelle Williams'tı. Williams'ı diğerlerinden ayıran özellik ise My Week With Marilyn filminde Monroe'nun hayatını canlandırmasıydı. Bunun için Vogue objektiflerine de çarpıcı pozlar veren Williams'a ben Monroe olmayı çok yakıştırdım.









   Özellikle benim gibi bir biyografik film manyağı için bu filmi beklemek oldukça zor olacak,izledikten sonra da yorumlarımı paylaşacağım,takipte kalınız :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...