21 Oca 2012

Altın Kürenin En Şık Bayanları

  Altın Küre bir hışım geldi geçti..Tabi ki her ödül töreni sonrası olduğu gibi yine kim ne giymiş ne takmış çok konuşuldu. Hollywood'un kimi güzelleri "Giyinmeyi öğretmediler mi size ?!!" dedirtse de ben aralarından en beğendiklerimi sizler için seçtim..


 Ella MacPherson Zac Posen imzalı yerlere kadar uzanan toz pembe elbisesiyle oldukça ilgi çekiciydi.Zaten sarışınlara çok yakıştığını düşündüğüm bu rengi çok hoş bir makyaj ve saçla kombinlediğini düşünüyorum.


Salma Hayek tercihini Gucci'nin bu güzel siyah elbisesinden yana kullanmış.İçinde barındırdığı altın sarısı tonlar özellikle Hayek'in ten ve saç rengiyle müthiş uyum sağlamış.Başarılı seçim!

Jolie'nin kıyafeti Versace'den. Toz pembe-kırmızı uyumuna bayılırım.Özellikle Jolie'nin kırmızı rujla bütünlemesi çok hoşuma gitti.

 Onun zarafetini anlatmaya kelimeler yetmez. Nicole Kidman ile ilgili dikkatimi en çok çeken ayrıntı kendine ait bir tarzı olması.Versace markalı elbisesini başka birinde görsem beğenmeyebilirim.Ama Kidman'ın fiziği o kadar iyi ki bu kıyafet adeta onun için tasarlanmış.Saç rengiyle uyumlu motifler de ekstra güzellik katmış.



Charlize Theron da pembeyi tercih edenlerden..
Özellikle saç bandına bittim.Aynı bandı Michelle Willliams gibi başka yıldızlar da kullanmıştı o gece.Bandlar 2012'nin yeni trendlerinden biri olarak hayatımıza girecek gibi gözüküyor.


Kate Beckinsale de pembecilerden.Evet anladık toz pembe bu senenin en moda rengi olacak diyeceksiniz ama ben bu kıyafetin modeline bittim.Kate de o kadar güzel olmuş ki.Deniz kızı gibi..Özellikle bileklik ve küpeleri muazzam..

Golden Globe olur da Jessica Ablamızı es geçebilir miyiz? Leylak mavisi elbisesinin üstündeki gümüş rengi işlemeler hoşuma gitti doğrusu.
  Siz de fark etmişsinizdir.Altın kürede en çok tercih edilen model yere kadar inen deniz kızı modeli.
Sofia Vergara'nın farkıysa saks mavisiyle olmuş.Özellikle kıyafetinin belden aşağısındaki ton ve kumaş farkıyla kıyafeti daha elegant bir hale getirmiş.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...